Scandal de proporţii! Ciara, desfiinţată de fostul iubit pe Twitter!

5 ianuarie 2016   News

Pfu... Fostul partener de viaţă al cântăreţei Ciara nu a mai rezistat şi a izbucnit pe reţelele de socializare, după ce Ciara i-a refuzat dreptul de a-şi vizita băieţelul.

În 2013, pe când Ciara şi Future formau un cuplu

Future, fostul iubit al Ciarei, a postat pe contul său de Twitter un mesaj extrem de dur la adresa cântăreţei, fiind frustrat că nu şi-a mai văzut băieţelul de foarte multă vreme şi că aceasta împiedică întâlnirea cu fiul său. ”Nemernica asta vrea să controleze totul. Trebuie să apelez la avocaţi pentru a-mi vedea juniorul. (...) Eu nu doresc decât să-mi văd băiatul... Am tăcut un an şi jumătate, dar nu mai pot s-o fac.”, este mesajul pe care Future l-a scris pe Twitter la adresa Ciarei.

[caption id="attachment_391315" align="alignnone" width="600"] Ciara şi băieţelul Future[/caption]

De fapt, nu este prima dată când Future are ceva de spus la adresa fostei iubite. Acesta a fost foarte enervat şi de faptul că artista l-a prezentat deja pe actualul ei iubit, Russell Wilson, băieţelului lor de aproape doi ani. ”Nu sunt frustrat. Oamenii cred că sunt frustrat pentru că ea şi-a refăcut viaţa, însă eu sunt bine. Am grijă de mine, sunt ok. Însă, nu-mi doresc ca un alt bărbat să-mi ia locul în viaţa copilului meu. Adică, îl cunoaşte pe acest tip de câteva luni şi deja l-a dus acasă, în preajma copilului nostru? Cine face asta? Nimeni!”, spunea acum câteva luni Future.

iulie 2015, Ciara şi noul iubit, Russell

Future şi Ciara s-au despărţit în august 2014, la mai puţin de un după ce s-au logodit. În aprilie 2015, Ciara a început o relaţie cu Russell Wilson.

Sursa foto: Arhivă

Mai multe