Scandal între dive! Ce-o acuză starurile pe Mariah Carey

17 iunie 2016   News

E o divă şi se comportă ca atare! Dar noi ne-am obişnuit deja cu atitudinea cântăreţei şi nu ne mai uimeşte nimic din ce face.

Demi le-a luat apărarea colegelor de breaslă

Totuşi, Demi Lovato s-a săturat de reacţiile nepotrivite ale artistei faţă de alte colege de breaslă şi a postat pe contul ei de Instagram câteva replici la adresa cântăreţei Mariah Carey! Demi a simţit nevoia să-i ia apărarea Arianei Grande, cântăreaţă la adresa căreia Mariah Carey a avut o reacţie nepotrivită, după ce cele două au fost comparate.

”Mariah este o legendă şi-ncă una foarte talentată, dar e constant arogantă când vine vorba de colege de breaslă. Este urât ceea ce face Mariah, mai ales faţă de Jennifer. Ari n-a făcut nimic greşit (n.r. nu e vinovată că e comparată cu Mariah).”, a declarat Demi.

De altfel, nu este prima dată când Mariah reacţionează aşa vizavi de alte staruri. Ne amintim cu toţii de scandalul veşnic dintre Mariah şi Jennifer Lopez, care a pornit în 2000, după ce Mariah a declarat că nu ştie cine e Jennifer Lopez şi că n-are de ce să vorbească despre ea.

Şi cu Nicki a avut ceva de împărţit

Şi faţă de Nicki Minaj a avut o astfel de reacţie Mariah. După ce au fost co-jurate la American Idol, Mariah a descris acea perioadă ca fiind ”cea mai urâtă experienţă„ din viaţa ei, făcând aluzie la timpul petrecut forţat în compania lui Nicki Minaj.

sursa foto: getty Images, arhivă OK

Mai multe