Scandal la Casa Albă

17 mai 2010   News

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii s-a înfuriat la culme. Barack Obama a picat în aceeaşi cursă a clasicelor scandaluri despre infidelităţile preşedinţilor, lăsându-se văzut acum două săptămâni la un hotel şic alături de Vera Baker, o democrată sexy de 35 de ani, care a făcut parte din staful lui electoral.

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii s-a înfuriat la culme. Barack Obama a picat în aceeaşi cursă a clasicelor scandaluri despre infidelităţile preşedinţilor, lăsându-se văzut acum două săptămâni la un hotel şic alături de Vera Baker, o democrată sexy de 35 de ani, care a făcut parte din staful lui electoral. Problema este că bârfele despre aşa-zisa relaţie extraconjugală a lui Barack cu Vera au început acum câţiva ani. Iar dacă până acum Michelle Obama nu le-a dat atenţie, de data aceasta nu-i găseşte nicio scuză soţului pentru greşeala de a crea circumstanţe prielnice unui scandal ce i-ar putea afecta grav imaginea. Se pare că prima doamnă este îngrijorată mai ales în legătură cu zvonurile că ar exista o casetă compromiţătoare cu Barack şi Vera, la hotelul cu pricina, scrie National Enquirer. Conform aceluiaşi tabloid american, Michelle, care se simte profund umilită, este gata să-şi părăsească soţul dacă există cea mai mică dovadă a infidelităţii lui.

Până acum, Obama şi Baker au respins bârfele care îi înconjurau, replicând că toate sunt doar minciuni ale republicanilor menite să-i discrediteze.

Foto: EPA

Mai multe