Scandal monstru la "Ferma" între Brigitte şi Pastramă: "Vreau să uit că te-am cunoscut!"

17 aprilie 2019   News

Strategiile celor două tabere din "Ferma" au adus noi discuţii între cei doi parteneri, care şi-au aruncat vorbe grele.

Brigitte Năstase este, din nou, în centrul atenţiei, cu un nou scandal, de data aceasta vizavi de comportamentul partenerului său din "Ferma", Florin Pastramă, pe care-l acuză că a trădat-o.

Totul a pornit de la votarea lui Cătălin Moroşanu ca fermier şef, o înţelegere pe care Florin Pastramă ar fi făcut-o cu acesta drept mulţumire că a antrenat-o pe Brigitte Năstase în duelul cu Gianina Ilieş. O înţelegere de care, se pare, fosta soţie a lui Ilie Năstase nu avea habar, dar căreia s-a conformat, de dragul lui.

Tensiunile s-au intensificat după numirea lui Cătălin Zmărăndescu ca fermier al săptămânii, care a câştigat duelul cu Cătălin Moroşanu, căci tabăra Bandiţilor s-a regrupat, fără a o include şi pe Brigitte Năstase în ecuaţie. Ceea ce a înfuriat-o şi mai acerb pe aceasta a fost atitudinea de frondă a lui Pastramă, care a preferat să rămână loial grupului său iniţial şi s-o ţină deoparte pe partenera sa.

Imediat, Brigitte a mers să discute situaţia cu foştii săi aliaţi, cărora le-a spus că "M-a făcut să mă îndrăgostesc de el, ca să vă distrugă pe voi. Cred că era strategia lui să vin de partea lor. M-a fraierit! Eu am fost un om corect. Şi-au bătut joc de mine, m-au făcut şi de râs la TV. Era strategia lor, l-au folosit pe Florin să ne dezbine prin mine, prin omul slab. M-au făcut de râs la toată ţara, am rămas şi fără iubit, şi fără tot."

"Sunt foarte supărată pe mine", a mărturisit Brigitte Năstase la testimoniale. "S-au întâmplat atâtea lucruri care am crezut că sunt frumoase, m-am gândit şi că am notorietate, că a vrut să se asocieze cu mine ca persoană... Nu ştiu, m-am gândit la multe variante."

Furioasă pe partenerul ei, Brigitte a spus despre el că "Nu-i pasă de nimic, că e handicapat" şi a promis că "o iau pe Otilia şi o distrug. Eu le iau pe toate şi le distrug. Le măcelăresc pe toate, şi pe Otniela. M-am ambiţionat în aşa hal, încât inclusiv pe Pastramă îl trimit la duel! Şi-au bătut joc de mine şi râdeau toţi de mine. Toţi stăteau cu spatele la mine şi râdeau de mine, boschetarele astea împuţite".

O nouă discuţie aprinsă a avut loc între cei doi parteneri, Brigitte Năstase spunându-i lui Florin Pastramă că "Tu pentru mine nu mai exişti, pentru cum te-ai purtat cu mine şi cum ai vorbit cu mine şi cum au râs alea de mine. Nu mă cunoşti, băiatule! M-ai pierdut deja astăzi, prin atitudinea pe care ai avut-o! Am nevoie de un bărbat cu coloană, nu de o gâscă. (...) Vrei să plec? Nu plec! Lupt cu toate, le omor. Şi cu tine nu mai am ce să vorbesc! (...) M-am dus şi m-am luptat. Proastele astea aia vomită, aia plânge, aia nu ştiu ce. Uită-te la mâna mea! Am spălat vasele, n-a venit niciuna să mă ajute! Dau numai în oală! (...) Rămâi cu oamenii tăi! Vreau să uit că te-am cunoscut! (...) Tu eşti pervers şi lipsit de curaj! Regret nespus că am crezut în tine. Mi-am deschis sufletul. Îmi pare rău că mi-am deschis sufletul."

"Da, am spus că sunt puturoase şi infatuate, pentru că nu m-au ajutat cu vasele. Ştiau că sunt tăiată la mână şi sunt tăiată foarte adânc", s-a justificat ea la testimoniale. "Eu chiar am nevoie de un bărbat curajos lângă mine!"

Iată şi restul discuţiei lor:

Mai multe