Scarry sau sexy? Anul acesta, Hollywoodul a făcut senzaţie de Halloween!

31 octombrie 2018   News

Nici măcar nu se făcuse 31 octombrie când celebrităţile au început să-şi etaleze deja costumele de Halloween. Cine a fost cea mai inspirată vedetă şi cine a dat chix, anul acesta, cu ţinuta purtată?

Încă de weekendul trecut vedetele au făcut paradă de costume super haioase sau sofisticate de-a dreptul. Drept să zic, prea puţini s-au înghesuit să arate înfricoşător anul acesta, nu mă întrebaţi de ce! Dacă e posibil, Victoria Beckham a fost cea care ne-a speriat cel mai mult, cu masca ei... surprinzătoare, iar Robbie Williams şi-a arătat superputerile într-un costum negru şi scarry de... Batman. Mai multe staruri au ales, însă, un look sexy pentru acest an. Mariah Carey a fost asistenta hot, ]n timp ce întregul clan Kardashian a făcut furori cu ţinutele lor sumare, pe care le-au primit chiar de la Victoria's Secret! 

Una dintre cele mai reuşite petreceri de Halloween a fost Casamigos Halloween Party, unde s-au prezentat superstaruri precum George Clooney şi Cindy Crawford. Dacă starul din Up in the Air a preferat uniforma de pilot, iar topmodelul anilor ’90 a optat pentru un look mai retro, ei bine, surpriza uneia dintre cele mai tari sărbători americane de peste an a fost nimeni alta decât Rita Ora, care a rupt gura târgului cu transformarea ei în rapperul Post Malone (vezi galeria foto).  

În mare contrast a fost Pink, care a preferat să-şi costumeze fiul – pe simpaticul Jameson – în pirat şi ea să arară pe Instagram ca o mimică obişnuită. C’mon, Pink, poţi mult mai mult de-atât! Pentru a contrabalansa, Jerry Seinfeld a fost fenomenal în costumul său de Big Bad Wolf, alături de soţia sa, Jessica, la o petrecere destinată mai mult celor mici. Nici Beyonce n-a avut o ideea rea de Halloween, ea aducându-i un omagiu cântăreţei Toni Braxton.

Kendall Jenner şi-a etalat, cum altfel?!, picioarele nesfârşite, Zoe Kravitz a fost o vampiriţă cât se poate de reuşită, Paris Hilton zău dacă a făcut, de Halloween, notă discordantă faţă de cum se prezintă în public zi de zi, iar Heidi Klum s-a pozat încă de când a început cumpărăturile de Halloween. Dar să nu divulg tot, mai bine urmăriţi imaginile din galeria foto, aveţi ce admira!

Mai multe