Scene erotice cu Geanina Ilieş, Otilia şi Kamara! Au renunţat la haine şi au intrat toţi în cadă: „Am fost nărăvaş, dar nu puteam să mă abţin“

8 martie 2019   News

„Ferma“ de la Pro TV se transoformă, încet, dar sigur, într-un adevărat show erotic care este difuzat de o televiziune generalistă la ore de maximă audienţă.

Ediţia de joi seară ne-a prezentat noi concurente aproape goale, în timp ce se aflau în cadă şi făceau duş, dar nu singure, ci ajutate de un concurent. Este vorba despre Geanina Ilieş şi Otilia Brumă, care profitau de faptul că ajunseseră în baie şi se spălau, iar Kamara se afla alături de ele şi încerca să le ajute.

„Nu m-ar deranja să fiu în cadă cu cele două frumuseţi. Eu m-am bucurat de o privelişte superbă. Două fete foarte frumoase. De data asta, eu am fost cel nărăvaş. Recunosc, dar nu puteam să mă abţin“, a spus Kamara despre momentul petrecut în baie.

„Kamara, cel mai fericit. Cu aşa privelişte... E prima dată când o vede pe Geanina goală. A fost cel mai fericit între noi două. Nebunul, e clar că, după un duş cu noi, i-am luat minţile cu totul“, a spus şi Otilia.

Mai multe