Screech din „Salvaţi de clopoţel”, condamnat după ce a înjunghiat un om

1 iunie 2015   News

Actorul Dustin Diamond, celebru pentru rolul atipic din serialul de comedie din 1989, a fost arestat iniţial pentru mai multe infracţiuni în decembrie, anul trecut, în Port Washington, Wisconsin, pentru o parte din ele fiind recent găsit vinovat.

Actorul Dustin Diamond, celebru pentru rolul atipic din serialul de comedie din 1989, a fost arestat iniţial pentru mai multe infracţiuni în decembrie, anul trecut, în Port Washington, Wisconsin, pentru o parte din ele fiind recent găsit vinovat.

“Screech”, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit vinovat de două acuzaţii, potrivit documentelor legale eliberate de curtea din Wisconsin: port de armă albă şi tulburarea ordinii publice, în cadrul unui scandal violent într-un bar, în care se afla cu iubita lui, Amanda Schutz (27). Pe 26 decembrie, actorul şi partenera lui se aflau într-un bar când un grup de oameni beţi au incept să se poarte urât şi neadecvat. Ce nu a recunoscut vedeta e că şi ei erau sub influenţa alcoolului.

“Credeam că va avea loc o bătaie”, a declarat Dustin în raportul de arestare, care a mărturisit că în momentul în care a vrut să ia hainele să plece, Amanda a fost agresată de doi bărbaţi care o trăgeau de păr, ea părând să sângereze. Un alt bărbat l-a apucat pe Dustin de braţ şi atunci s-a produs atacul, în apărarea iubitei lui. “Diamond a admis că nu l-a înjunghiat intenţionat pe individul de la bar, dar s-a dezlănţuit haosul şi oamenii au început să tragă de el şi atunci a ripostat cu braţele pentru a se elibera”. Insul care a fost înjunghiat cu un cuţit al actorului a mărturisit că nu a văzut nicio armă şi nici nu a fost rănit grav.

“M-am uitat spre mâinile mele şi am văzut un briceag. În acel moment, mă temeam pentru siguranţa Amandei. Era mult sânge acolo”, a mai spus el. “Am deschis cuţitaşul ca avertisment, credeam că o vor lăsa în pace pe soţia mea. Tipul care o ţinea i-a dat drumul imediat. Nu am fluturat briceagul spre el deloc, cred că s-a lovit când m-a agresat pe mine”. Juriul l-a găsit nevinovat de vătămare corporală, după ce au analizat probele de la locul incidentului – un tricou plin de sânge şi haina ruptă şi puloverul victimei, Casey Smet. Nici acum nu se ştie dacă Dustin şi iubita lui, care s-a declarat şi ea nevinovată în cazul bătăii, sunt soţ şi soţie, aşa cum susţin ei. Sentinţa nu a fost hotărâtă, dar pentru cele două infracţiuni minore, Screech riscă nouă luni de închisoare.

Mai multe