Se căsătoreşte Shakira cu Gerard Pique? Iată-i declaraţia!

7 iunie 2017   News

Sunt împreună încă din 2010 şi-au devenit, între timp, şi părinţii a doi băieţei, în vârstă acum de patru, respectiv doi ani. Totuşi, Shakira şi Gerard Pique, partenerul ei de viaţă, nu sunt căsătoriţi!

Sunt împreună de 7 ani

Toată lumea se-ntreabă dacă nu cumva cei doi s-au căsătorit în secret sau dacă au de gând să-şi oficializeze relaţia, dat fiind faptul că au o familie frumoasă şi că relaţia lor pare una dintre cele mai trainice din lumea showbizului.

Ei bine, la toate aceste curiozităţi a răspuns chiar îndrăgita cântăreaţă, acum în vârstă de 40 de ani, în cadrul unui interviu sincer pe care l-a acordat pentru revista Vanity Fair, ediţia Italiei. ”Având doi copii deja mă face să mă simt măritată (...). Nu cred că e nevoie de o bucată de hârtie pentru ca relaţia noastră să fie numită căsnicie”, a declarat, tranşant, Shakira despre povestea de iubire pe care o trăieşte de şapte ani cu celebrul fotbalist.

Au doi băieţi

Vobind anterior despre relaţia cu bărbatul pe care îl iubeşte, Shakira a declarat că Pique a fost dintotdeauna acolo pentru ea şi că a fost cel care a sprijinit-o în a nu renunţa la cariera artistică după ce a devenit mamă, deşi ea asta avea de gând. ”Mi-a spus tare şi răspicat că n-o să mă lase să mă retrag. Şi avea dreptate, eram doar speriată”, a mărturisit artista.

A acordat un interviu pentru Vanity Fair Italia

Drept prin urmare, Shakira a ajuns acum la cel de-al 11 album muzical, intitulat „El Dorado”. „Să scriu un album întreg pornind de la 0 mi se părea imposibil, ca şi cum aş fi escaladat Everestul.”, a declarat, în mai, pe când şi-a lansat noul album, care se bucură de un real succes pe piaţa muzicală internaţională. ”La Bicicleta” a devenit rapid un hit internaţional.

foto: Instagram

Mai multe