Se mărită Christina Applegate

19 aprilie 2010   News

Fosta interpretă personajului Kelly din serialul „Familia Bundy “ a anunţat că se va căsători cu logodnicul ei, muzicianul Martyn LeNoble, după ce acesta a cerut-o de soţie de Valentine's Day. Christina şi Martyn, care au o relaţie de doi ani, au făcut publică doar vestea nunţii, nu şi data la care va avea loc. Christina Applegate (37) şi-a găsit din nou fericirea, după ce, în urmă cu doi ani, a trebuit să se trateze împotriva cancerului la sân.

Fosta interpretă personajului Kelly din serialul „Familia Bundy “ a anunţat că se va căsători cu logodnicul ei, muzicianul Martyn LeNoble, după ce acesta a cerut-o de soţie de Valentine's Day.

Christina şi Martyn, care au o relaţie de doi ani, au făcut publică doar vestea nunţii, nu şi data la care va avea loc. Christina Applegate (38) şi-a găsit din nou fericirea, după ce, în urmă cu doi ani, a trebuit să se trateze împotriva cancerului la sân.

Ea a trecut printr-o dublă mastectomie, iar, pe parcursul tratamentului, logodnicul ei a fost alături de ea tot timpul: „Am un sistem de apărare mic, dar puternic. Nu ştiu dacă aş fi putut să trec prin asta fără ajutorul lui Martyn“, a declarat recunoscătoare vedeta. Christina Applegate a mai fost măritată cu actorul Jonathan Schaech, de care a divorţat în 2005, după un mariaj de patru ani.

Mai multe