Se vinde casa în care Marilyn Monroe şi-a găsit sfârşitul! Care e preţul ei?

26 aprilie 2017   News

Dacă vreţi să respiraţi aerul fin pe care, cândva, l-a respirat şi Marilyn Monroe, aflaţi că ultima ei reşedinţă a fost listată pe site-urile de specialitate. E vorba despre proprietatea din Los Angeles, cumpărată de Marilyn cu patru luni înainte de a-şi găsi sfârşitul...

Se vinde casa în care Marilyn Monroe şi-a dat ultima suflare

Poate nu e tocmai glamour să cumperi o casă în care, în 1962, o stea hollywoodiană a fost găsită fără suflare, dar e clar interesant să vezi locul în care aceasta a trăit în ultimele patru luni de viaţă.

Ei bine, pentru „doar” 6,9 milioane de dolari, această casă, autentică, din 1929, poate fi achiziţionată! Desigur, e important de ştiut că reşedinţa este mobilată parţial şi că într-adevăr piesele de imobilier sunt, în mare parte, cele care i-au aparţinut lui Marilyn Monroe.

Vila somptuoasă este situată în cartierul Brentwood, de la Hollywood, şi dispune de patru dormitoare şi trei băi. Proprietatea se-ntinde pe 243 de metri pătraţi, dispunând de o piscină, casă de oaspeţi şi o livadă de citrice.

Costă aproape 7 milioane de dolari

Casa a fost vândută anterior în noiembrie 2012, pentru 5.1 milioane de dolari. ”Când te plimbi prin casă şi grădină eşti imediat lovit de o linişte şi o pace incredibilă. Este o adevărată oază în inima celui mare mare cartier din Los Angeles”, spune Lisa Optican, agentul imobiliar care se ocupă de această proprietate.

Amintim că Monroe a cumpărat, şi parţial mobilat, această reşedinţă cu doar patru luni înainte de a muri din cauza unei supradoze cu medicamente. Preţul reşedinţei a fost atunci de 75.000 de dolari.

Mai multe