Secretele lui Liam Hemsworth: ce nu ştiai despre actorul din "Jocurile foamei"! 

21 mai 2015   News

16 mil. dolari: Cel mai tânăr dintre fraţii Hemsworth şi-a mărit averea considerabil faţă de anul trecut. Rolul lui alături de Jennifer Lawrence din seria de succes „Jocurile foamei“ i-au ridicat economiile de la 1,5 la 16 milioane de dolari!

Ce numere speciale i-au modelat viaţa şi cariera actorului australian din seria „Jocurile foamei“?

16 mil. dolari

Cel mai tânăr dintre fraţii Hemsworth şi-a mărit averea considerabil faţă de anul trecut. Rolul lui alături de Jennifer Lawrence din seria de succes „Jocurile foamei“ i-au ridicat economiile de la 1,5 la 16 milioane de dolari!

4 joburi

Actorul de 25 de ani a avut o viaţă normală şi plină de provocări, până să guste faima hollywoodiană. Liam a avut mai multe joburi pentru a-şi câştiga banii: a spălat podele, a lucrat într-o brutărie, într-o sală de bowling şi, chiar ca supraveghetor la o expoziţie de... pinguini!

2 fraţi faimoşi

Familia sa este obişnuită cu atenţia presei. Liam are doi fraţi mai mari, la fel de celebri, Luke şi Chris. Dacă primul e mai puţin cunoscut, cel din urmă a deţinut rolul lui Thor în mai multe filme de succes în prezent.

9 luni

Atât i-a luat să filmeze pentru cele două părţi ale filmului „The Hunger Games: Mockingjay“, plimbându-se în decursul lunilor de la Atlanta la Paris şi Berlin.

100.000 dolari

Pe actorul australian îl ştim şi datorită relaţiei cu Miley Cyrus, cu care a avut o relaţie timp de patru ani şi căreia, în 2012, i-a cerut mâna cu un inel de logodnă de 100.000 de dolari. Anul următor, aflam că cei doi se despart.

3 idoli

Dacă vă întrebaţi care sunt actorii preferaţi ai lui Liam, ne bucurăm să aflăm că reprezintă un mix foarte reuşit: Leonardo DiCaprio, Heath Ledger şi Paul Newman.

FOTO GETTY IMAGES

Mai multe