Secretul lui Jennifer Aniston. Ce face de arată atât de bine?

17 februarie 2017   News

Jennifer Aniston este o femeie foarte frumoasă, dar face ea ce face şi reuşeşte să fenteze vârsta de 48 de ani. Actriţa arată mai bine ca niciodată, chiar dacă nu a fost niciodată genul de femeie foarte slabă. Weekend-ul trecut, ea şi-a sărbatorit a 48-a zi de naştere în Mexic, etalând un corp demn de o tânără de 28 de ani.  Ce face pentru a se menţine în formă? Are o soluţie ingenioasă. Iată exact modul în care actriţa a ajuns la aceast trup de invidiat!

A înlocuit carnea cu proteine vegetale sau ouă.

Pastele reprezintă plăcerea vinovată a lui Aniston. Dar, atunci când vrea să mănânce un astfel de preparat, apelează la o porţie de lasagne de legume: "Dovlecei, vinete pe post de paste şi un strat de brânzâ, apoi totul merge la cuptor", dă un pont în ale bucătăriei o publicaţie de peste Ocean. De asemenea, micul dejun este unul plin de nutrienţi.

Actriţa a declarat pentru Bon Apetit că are trei opţiuni de mese principale, extrem de sănătoase. Uneori, masa sa de dimineaţă constă într-un smoothie de banane, cireşe, migdale, cacao, lapte de migdale şi pudră de proteine. În alte zile, ea mămâncă un ou peste o felie de pâine prăjită şi avocado. Cea de-a treia opţiune a lui Aniston este chiar interesantă - omletă din albuşuri de ou cu puţină făină de ovăz pentru un supliment de proteine.

Cam aşa arată mic-dejunul vedetei!

Să nu uităm că o siluetă perfectă cu strădanie se obţine, aşa că Jennifer are o dietă echilibrată pe tot parcursul anului: "Nu las alimentaţia să-mi scape de sub control", declara ea pentru Yahoo!Food. Aniston are un stil de viaţă sănătos, indiferent că este în vacanţă, la muncă sau acasă: "Manâncă cât mai multe şi legume, păstrează-ţi aportul de zahăr scăzut, bea multă apă şi fă-ţi somnul de frumuseţe!", acesta este îndemnul actriţei.

De asemenea, sportul este foarte important. Ştim că Jennifer este fan yoga, dar iată care sunt sfaturile sale, conform revistei Women's Health - "Varietatea este cheia." Ea recomandă şi un circuit sportiv - 15 minute pentru exerciţiile picioarelor, 15 minute pentru pedalat pe bicicletă, 15 minute de alergat.

Cel mai important, pune întotdeauna în practică ceea ce gândeşte. În timp ce unele celebrităţi promovează produse de slăbit contra unor sume de bani, Aniston nu recomandă decât produse în care crede cu adevârat.

Foto: Getty, Instagram, arhiva OK

Mai multe