Şerban Copoţ, tată pentru a treia oară. Soţia este însărcinată. Au dezvăluit şi sexul bebeluşului

2 iulie 2020   News

Şerban Copoţ va deveni tată pentru a treia oară. Soţia lui este din nou însărcinată, au aflat chiar şi sexul bebeluşului!

Şerban Copoţ a împlinit 39 de ani şi a primit cel mai frumos cadou pentru ziua sa de naştere. Se pare că soţia sa este însărcinată, vor avea împreună al treilea copil. Artistul a mărturisit că va deveni tată de fetiţă în luna noiembrie a acestui an. 

Frumoasa veste a făcut-o publică printr-o postare pe reţelele de socializare:  

"Va mulţumesc din suflet pentru urări dragilor! 😊😄🤗 Dar cel mai important cadou va veni la sfârşitul lui noiembrie când mult iubita mea soţie o să aducă pe lume o fetiţă 🤗🤗🤗🤗 Sunt leşinat de nerăbdare să fiu tată de fetiţă 😊🙃😁 Tot binele din lume va doresc şi va mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu şi înapoi! P.S. ştiu că poză e veche dar o ador! #familie #zidenastere #tatade3copii #bucurie #5", a scris el.

Şerban Copoţ, alias Hienă de la Animal X, are o familie de nota 10. El şi soţia lui, Roxana, se iubesc de 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în secret, după 10 ani de relaţie. Şerban şi Roxana au mers la starea civilă în martie 2015, iar de faţă a fost băieţelul lor cel mare, Tudor, care atunci avea 4 anişori.

Foto: Facebook

Mai multe