Serena Williams a născut al doilea copil! Ce nume neașteptat i-a pus bebelușului

22 august 2023   News

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au dezvăluit că cel de-al doilea copil al lor a venit pe lume! Cuplul a confirmat vestea pe rețelele de socializare!

Celebra jucătoare de tenis, Serena Williams, a anunțat nașterea celui de-al doilea copil pe care îl are cu soțul ei, Alexis Ohanian. Cuplul a împărtășit vestea într-un videoclip emoționant pe rețelele de socializare.

Serena Williams a postat clipul pentru cei 1,6 milioane de urmăritori ai săi pe TikTok, iar în imaginile distribuite e alături de soțul Alexis, de fetița lor cea mare, Olympia, dar și de mezina familiei. „Bine ai venit, îngerul meu frumos”, e mesajul transmis de celebra sportivă.

Și Alexis Ohanian a confirmat vestea pe rețelele de socializare, dezvăluind sexul și numele nou-născutului, "Adira River". Pe Twitter, el a transmis: „Sunt recunoscător să anunț că locuința noastră este plină de iubire: o fetiță nou-născută, fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă.

Mă simt recunoscător. Serena Williams, mi-ai oferit acum un alt dar incomparabil - ești GMOAT. Mulțumesc întregului personal medical uimitor care a avut grijă de soția mea & fiica noastră”, a transmis soțul sportivei, care, în final, a vorbit despre momentul emoționant dintre fiica lor cea mare, Olympia și surioara mai mică. „Nu voi uita niciodată momentul în care i-am făcut cunoștință lui Olympia Ohanian cu surioara ei”. 

Cum a dezvăluit Serena Williams că o să aibă al doilea copil

În luna mai a acestui an, Serena Williams a făcut marele anunț cu ocazia Met Gala 2023. Una dintre marile legende ale tenisului mondial a dezvăluit că așteaptă al doilea copil, alături de soțul său, Alexis Ohanian. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de 5 ani, Alexis Olympia.

Cuplul a respectat codul vestimentar transmis de organizatori și au venit îmbrăcați în negru. Serena Williams a optat pentru o ținută Gucci, o rochie neagră lungă, mulată, cu trenă albă și detalii argintii. Marea sportivă a adăugat plusul de eleganță necesar unui asemenea eveniment de covor roșu prin purtarea perlelor și a unei cordeluțe de păr cu perle. 

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia

Mai multe