Serena Williams are un ten de invidiat la 40 de ani. Sportiva s-a fotografiat fără pic de machiaj în vacanţă

13 ianuarie 2022   News

Serena Williams a început noul an cu multă distracţie. Căci sportiva are grijă mereu să aloce familiei timp de calitate.

Tenismena s-a bucurat de soare, apă şi scufundări împreună cu micuţa Olympia şi cu soţul Alexis. Aflată într-o destinaţie exotică, desigur că nu a folosit machiaj, prilej cu care se poate observa ce ten impecabil are.

Serena a încărcat mai multe materiale video pe pagina sa oficială de socializare, cu părul în vânt şi cu tenul curat şi fără imperfecţiuni sau riduri, chiar dacă a împlinit 40 de ani. Cu siguranţă stilul de viaţă riguros al unei sportive de performanţă o ajută în sensul acesta.

Serena este adepta naturaleţii, ea apelând la machiaj mai degrabă când merge la evenimente sau când pozează pentru reviste. Textura pielii o ajută să stea la soare fără griji, cunoscut fiind faptul că persoanele de culoare sunt avantajate în sensul acesta.

Celebra sportivă a dezvăluit totuşi pe canalul său de socializare ce secrete are pentru un ten matur fabulos: Serena a spus că foloseşte o loţiune de faţă puternic hidratantă, ser de ochi şi cremă de ochi pentru a sigila în felul acesta efectul serului. De asemenea, Williams a mărturisit că adoră să combine produsele de nişă cu cele profesionale şi că uleiul de cocos nu îi lipseşte din rutina de frumuseţe.

Foto: Profimedia şi Instagram

Mai multe