Serena Williams, foc și pară la Paris! Prin ce eveniment umilitor a trecut, n-a fost lăsată să mănânce

6 august 2024   News

Prezentă la Paris încă de la deschiderea Jocurilor Olimpice 2024, sportiva a experimentat recent un episod umilitor, care are de-a face cu ospitalitatea franceză.

Serena Williams și-a exprimat dezamăgirea față de un restaurant rafinat din Paris.

Luni, 5 august, jucătoarea care s-a retras din tenis a dezvăluit pe X (cunoscut anterior ca Twitter) că restaurantul The Peninsula Hotel din Paris i-a refuzat o masă ei și copiilor pe care îi are cu Alexis Ohanian, Alexis Olympia Jr., 6 ani, și Adira River, 11 luni.

”Ce urât, @peninsulaparis! Am mai fost refuzată la terase cu mese goale și în locuri mai frumoase, dar niciodată când eram cu copiii. Asta este o premieră”, a semnalat Serena și a pus hashtag-ul Jocurile Olimpice 2024.

Restaurantul s-a grăbit să îi răspundă sportivei în vârstă de 42 de ani, care a fost medaliată de patru ori cu aurul olimpic.

„Stimată doamnă Williams,

Vă rugăm să acceptați scuzele noastre cele mai sincere pentru dezamăgirea pe care ați întâmpinat-o în această seară. Din păcate, barul nostru de pe acoperiș era într-adevăr plin, iar singurele mese neocupate pe care le-ați văzut erau rezervate de clienții restaurantului nostru gourmet, L’Oiseau Blanc”, se arăta luni primul răspuns al hotelului.

”Este o onoare întotdeauna să vă avem oaspete”, a mai apărut scris în următoarea postare. 

Impresarii sportivei și oamenii de PR ai restaurantului nu au răspuns imediat solicitării PEOPLE de a oferi mai multe informații luni.

Un angajat de la L’Oiseau Blanc, Maxime Mannevy, a declarat pentru Variety că Serena Williams părea „de nerecunoscut” când a ajuns la restaurant, împreună cu o altă femeie și un cărucior.

„Când a venit ea, erau doar două mese disponibile și acestea au fost rezervate de clienții hotelului”, a spus Mannevy, care a subliniat publicației că nu era pe tură când a avut loc incidentul. „Colega mea nu a recunoscut-o și se simte groaznic, dar i-a spus ceea ce i-ar fi spus oricărui alt client, și anume să aștepte jos, în bar, până se va elibera o masă. Nu a fost absolut nimic personal.”, a mai adăugat angajatul referitor la incidentul care a scos-o din minți pe vedetă.

Foto: GettyImages

Mai multe