Serena Williams, prima sportivă de culoare pe coperta Vogue! Cum arată?

24 martie 2015   News

Campioana cea mai agresivă a tenisului face istorie. Mai exact, în cea mai faimoasă revistă de fashion din lume şi a fost fotografiată chiar de vestita Annie Leibovitz pentru un pictorial solo, care emană putere şi feminitate, contrar aşteptărilor.

Campioana cea mai agresivă a tenisului face istorie. Mai exact, în cea mai faimoasă revistă de fashion din lume pentru un pictorial şi un interviu de care este în mod vădit mândră. Serena a mai apărut în iunie 2012 alături de Ryan Lochte şi Hope Solo, dar acum a fost fotografiată chiar de vestita Annie Leibovitz pentru un pictorial solo, care emană putere şi feminitate, contrar aşteptărilor.

Proaspăt ieşită din cel de-al 19-lea Mare Şlem, tenismana de 33 de ani nu are chiar fotogenia necesară unei vedete de rangul ei, şi nici constituţia masculină ori trăsăturile conturate nu o ajută foarte mult să facă parte din topul celor mai atrăgătoare atlete.

Însă iată că Vogue a reuşit imposibilul, după unii: este prima femeie de culoare din lumea sportului care a avut onoarea de-a avea un pictorial solo în revistă. Pe copertă, Serena mizează pe natural şi minimalist, fără ornamente stilistice şi, deci, fără prea multe prezentări. Nu ai cum să confunzi campioana numărul 1 a tenisului!

În paginile revistei, însă, întâlnim o Serena care-şi pune în valoare feminitatea şi vulnerabilităţile în rochii fine de mătase Dona Karan.

“E greu şi te trezeşti singur atunci când eşti în top”, povesteşte ea în interviu. “De aceea e mai distractiv când o ai pe Caroline Wozniacki (rivala ei) şi pe sora mea, Venus. Când eşti numărul 1, devii o ţintă. Toată lumea vrea să te învingă. Toată lumea te vorbeşte pe la spate şi te critică foarte mult. Doamne fereşte să pierd, vai, toată lumea s-ar întreba: de ce? Păi, sunt un om!”.

Deocamdată, acest “om” e mândru că a apărut în revista de modă, după cum a anunţat pe Instagram, şi este şi tenismana numărul 1 mondial!

#Vogue http://vogue.cm/19bOeLg A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on Mar 21, 2015 at 5:54pm PDT

#Vogue http://vogue.cm/19bOeLg

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on Mar 21, 2015 at 5:54pm PDT

Mai multe