Sexy Georgina, apariție de infarct pe aeroportul venețian. Iubita lui Ronaldo a ajuns cu private jet-ul

6 septembrie 2024   News

Cu ce ținută interesantă și-a făcut apariția pe aeroportul din Veneția iubita lui Ronaldo, sexy Georgina. A petrecut o vacanță senzuală cu celebrul fotbalist pe iaht și există zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

Georgina Rodríguez pare că s-a reinventat. Are o atitudine mult mai sexy și mai sigură pe ea, în ultima vreme.

După ce a stat la plajă și s-a bălăcit pe iaht la St Tropez alături de iubitul Ronaldo, bruneta a avut o apariție de infarct. Partenera lui Cristiano Ronaldo, modelul argentino-spaniol Georgina Rodríguez a fost văzută sosind pe aeroportul Marco Polo din Veneția pentru a 81-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Georgina Rodríguez a întors toate privirile când a aterizat pe aeroportul Marco Polo cu un avion privat, înainte de apariția ei la cea de-a 81-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, marți.

Modelul, în vârstă de 30 de ani, despre care se zvonește că l-ar fi luat cu acte pe Ronaldo, în secret, este extrem de radioasă și sigură pe ea.

O femeie voluptoasă, care și-a evidențiat rotunjimile sexy într-o pereche de ciorapi plasă și un fel de salopetă, gen body, care i se mula pe corp lăsând senzația că e la vreo competiție de dans.

Dar este o vedetă care se respectă și știe să se facă remarcată. Toate atuurile și le-a pus la bătaie odată cu venirea la Veneția.

Georgina Rodríguez nu a fost acompaniată de celebrul Ronaldo.

Mândră de apariția sa, bruneta nu a ezitat să posteze fotografii pe contul său de socializare, inclusiv una în care savurează călătoria cu avionul privat.

Mama copiilor lui Ronaldo nu a ezitat să se fotografieze sexy nici în barca ce a plimbat-o pe canalele din Veneția. Acolo, pe una dintre banchete, s-a întins languros și și-a ridicat picioarele în aer, evidențiindu-și pantofii cu toc și ciorapii plasă.

Foto: Profimedia & Instagram

Mai multe