Sexy men: Premiile Oscar vs OK! Oscar Party

3 martie 2014   News

Pe covorul roşu al petrecerii revistei OK!, care a precedat mult aşteptata gală de peste Ocean, şi-au făcut apariţia câţiva dintre cei mai bine domni din showbizul autohton. Mai mult, la capitolul stil, aceştia au respectat cam aceleaşi canoane ca mult mai titraţii lor omologi

Pe covorul roşu al petrecerii revistei OK!, care a precedat mult aşteptata gală de peste Ocean, şi-au făcut apariţia câţiva dintre cei mai bine domni din showbizul autohton. Mai mult, la capitolul stil, aceştia au respectat cam aceleaşi canoane ca mult mai titraţii lor omologi de la Hollywood. Să-i punem faţă în faţă!

Victor Slav vs Brad Pitt

Asta doar pentru că starul ProTV a fost cel mai asaltat bărbat de la petrecerea OK!, un fel de Brad Pitt autohton, dar fără Angelina la braţ.

Dan Cruceru vs Leonardo DiCaprio

Doi bărbaţi seducători şi deosebit de eleganţi, atât în ţinută, cât şi în atitudine.

Aureliu Surulescu vs Jared Leto

Starul din „Rămâi cu mine“a fost unul dintre puţinii bărbaţi care au îndrăznit să poarte o altă culoare a sacoului decât negru, la fel ca Jared Leto şi Matthew McCounaghey la Oscaruri. În plus, privirea albastră a actorului român ne aminteşte de aceea a superbului Jared.

Ernest vs Bradley Cooper

La eleganţa clasică a vedetei din American Hustle răspundem cu cea autohtonă, dar la fel de stylish, a lui Ernest.

Mai multe