Sexy pe Instagram! Megan Fox a încins spiritele cu o fotografie în lenjerie intimă

10 noiembrie 2017   News

Este mamă a trei băieţi, actriţă cunoscută la Hollywood şi... model de lenjerie intimă! Megan Fox a scos o linie de neglijeuri, numită ”The Megan Fox Collection”, şi, bineînţeles, ea e cea care o promovează. Şi îi iese destul de bine, dacă e să ne întrebaţi pe noi!

Sexy pe Instagram!

În vârstă de 31 de ani, Megan Fox se bucură de un trup sculptat şi fără cusur, chiar dacă a devenit deja mamă de trei ori. Am avut şi noi ocazia s-o admirăm în lenjerie intimă, zilele acestea, când actriţa a postat pe contul ei de Instagram un selfie incitant.

În fotografia respectivă, Megan apare îmbrăcată într-un neglijeu de dantelă albă, care-i pune în evidenţă silueta silfidă şi ca trasă prin inel. Cu această ocazie, actriţa, căsătorită cu Brian Austin Green, a anunţat lansarea viitoarei colecţii de lenjerie intimă. ”Sneak peek (n.r. teaser), va sosi în curând, chiar la timp pentru sezonul festiv”, a fost descrierea care a însoţit inedita imagine.

Din colecţia precedentă.

După cum era de aşteptat, fanii ei internauţi au fost primii care i-au făcut complimente, felicitând-o pentru colecţia care se anunţă a fi de succes, dar şi pentru silueta de invidiat pe care o are.

Mai multe