Sexy şi rea! Artista de 33 de ani s-a lăsat pozată în baie!

17 octombrie 2017   News

A făcut o pauză de patru ani pe scena muzicală din România, însă s-a întors pregătită. Artista de 33 de ani şi-a scos la iveală ”armele” şi a făcut furori pe reţelele de socializare.

Deşi e mai mereu o prezenţă delicată şi temperată în mediul online, de data aceasta Celia a vrut să demonstreze că are tot ce-i trebuie pentru a se evidenţia printre cei mai talentaţi artişti din România. Pe lângă o voce cristalină, vedeta se bucură şi de prezenţă scenică deosebită şi de asta ne-am convins şi noi odată cu cel mai recent shooting al său.

Celia a realizat un shooting într-un cadru atipic, care a pus-o într-o lumină extrem de sexy. N-a renunţat la haine, însă a adoptat un look cool şi un outfit stylish şi a reuşit să stârnească admiraţia tuturor. Nu credeţi?

Fotografiile, în care artista apare într-o baie, au strâns rapid o mulţime de reacţii în mediul virtual, mulţi fani declarându-se încântaţi de curajul artistei de 33 de ani.

Artista a revenit în urmă cu o lună în industria muzicală din România, după o pauză de 4 ani. Aceasta a lansat alături de Karym, un artist talentat, videoclipul piesei "La două capete", ce a acumulat până în prezent aproape 3 milioane de vizualizări pe Youtube.

Mai multe