Întâlnire de gradul 0 între Gerard Piqué și Shakira. Cum s-au comportat cei doi părinți veniți să-și susțină copilul

29 septembrie 2022   News

Celebrul fotbalist cunoaște importanța susținerii din public. Așa că a lăsat divergențele pe care le are cu mama copiilor săi și a venit să-și susțină fiul.

Ca orice cuplu plin de resentimente, Piqué și Shakira s-au comportat de parcă celălalt nu exista. Amândoi i-au făcut galerie fiului, dar s-au ignorat total.

Ba mai mult, Piqué părea camuflat, căci barba, șapca și ochelarii de soare l-au ferit de privirile indiscrete. Indiferent câtă neînțelegere va exista între el și artistă, este bine că se comportă exemplar în prezența copiilor, aceștia aflându-se la o vârstă delicată, când nu au nevoie de traume emoționale.

Artista columbiană și starul FC Barcelona au participat la meciul de baseball al fiului de 9 ani, Milan.

Shakira a făcut galerie și a venit însoțită de câțiva prieteni, în timp ce fotbalistul a venit la eveniment însoțit de mama sa.

Potrivit martorilor oculari, cei doi s-au ignorat, nu s-au uitat deloc unul la celălalt.

Artista de 45 de ani traversează probabil cel mai negru an al vieții. S-a despărțit de tatăl copiilor săi, tatăl său nu se simte bine, iar ea este anchetată fiscal de guvernul spaniol și riscă 8 ani de închisoare!

Pe de altă parte, Piqué se simte foarte bine, are o nouă relație cu o tinerică, iar presa a descoperit că infidelitățile sale nu sunt o noutate, căci fotbalistul a avut în trecut o aventură cu un cunoscut model din Israel, Bar Rafaeli, fosta iubită a lui Leo DiCaprio.

Recent, artista a apărut pe coperta Elle Magazine și a mărturisit că trece prin clipe negre, dar spune că doar muzica a salvat-o.

Foto: Profimedia/Getty/Instagram

Mai multe