Shannen Doherty a terminat şedinţele de chimioterapie. Cum se simte acum?

28 februarie 2017   News

Acum câteva zile, Shannen Doherty le-a mărturisit fanilor ei internauţi că a dus la bun sfârşit şedinţele de chimioterapie. Luni, actriţa în vârstă de 45 de ani a fost surprinsă de paparazzi, la cumpărături.

A terminat şedinţele de chimioterapie. Alături de doctorul care a tratat-o în toată această perioadă.

Shannen pare să se simtă mai bine acum că a scăpat de chinuitoarele şedinţe de chimioterapie. Actriţa a fost surprinsă, ieri, alături de mama sa, la cumpărături prin Venice, California. Îmbrăcată într-un outfit casual, actriţa de 45 de ani părea bine dispusă şi chiar în formă.

Aşa arată Shannen după chimioterapie.

Se vede că a putut recupera câteva kilograme pe care le-a pierdut în timpul tratamentului şi că starea ei de spirit este destul de bună, deşi – spune ea – ”aşteptarea de-abia a început”, făcând referire la faptul că în continuare nu se ştie dacă a scăpat de cancer, actriţa aşteptând în prezent rezultatele unor analize. ”Aştept rezultatele analizelor. Aştept să vadă dacă am scăpat de cancer sau nu. Aştept să-ncep operaţia de reconstrucţie. Aştept.”, a mărturisit Shannen pe contul ei de Instagram.

Alături de soţul ei, de Ziua Îndrăgostiţilor

Zilele trecute, Shannen a postat un mesaj emoţionant la adresa doctorului care a ajutat-o să treacă prin toată această perioadă: ”Mi-a spus că n-a intrat la medicină pentru a face bani. Ci pentru a ajuta oamenii. Pe mine m-a ajutat. E o raritate. Plus că mă face mereu să râd”.

foto: captură DailyMail / instagram

Mai multe