Shannen Doherty arată mai bine după ce a terminat chimioterapia!

6 martie 2017   News

Se simte mai bine, arată mai bine şi a dovedit tuturor că e o învingătoare! Shannen Doherty a fost prezentă, sâmbătă, la primul eveniment public după încheierea şedinţelor de chimioterapie.

Shannen arată mai bine acum

A răzbit în faţa cancerului! Deşi încă mai are de aşteptat rezultatul analizelor finale, e clar că actriţa de 47 de ani face paşi spre recuperare! Shannen arată din ce în ce mai bine şi bănuim că totul se datorează însănătoşirii sale. Am avut ocazia s-o vedem pe celebra actriţă la evenimentul caritabil ”Animal Hope & Wellness Foundation”, pe care l-a găzduit, şi care a avut loc, sâmbătă, în Los Angeles.

Shannen a găzduit un eveniment caritabil

Acolo, Shannen s-a prezentat purtând un outfit ”all-black”, un make-up impecabil şi chiar o coafură stylish. Se vede că ştie să transforme răul în bine! Şi că se simte bine, evident! De altfel, chiar ea a povestit că totul e OK: ”Mă simt minunat. Adică, mă simt bine, sunt pozitivă, sunt fericită cu locul în care mă aflu acum. Cancerul, pentru mine, oricât de greu a fost, a fost o binecuvântare. M-a schimbat pe mine ca om pentru totodeauna. Mi-a schimbat viaţa în moduri în care nici nu pot să le pricep”.

foto: Hepta

Mai multe