Sharon şi Ozzy Osbourne au devenit bunici pentru a treia oară. Cât de simpatică este nepoata lor!

6 februarie 2018   News

Sharon şi Ozzy Osbourne, unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood, au devenit din nou bunici. Au împreună 3 copii, pe Kelly (33), Aimee (34) şi pe fiul, Jack (32), iar cel din urmă copil i-a făcut pe cei doi soţi bunici pentru a treia oară.

Au devenit bunici pentru a treia oară.

Jack şi soţia sa, Lisa, i-au urat bun venit pe lume celei de-a treia fetiţă a lor. Fiul rocker-ului Ozzy şi al prezentatoarei TV, Sharon, şi soţia sa în vârstă de 30 de ani au anuţat naşterea celui de-al treilea copil al lor printr-o fotografie superbă cu bebeluşul înfăşat într-o păturică cu desene şi cu un turban roz pe cap. Micuţa s-a născut pe 3 februarie şi a primit numele Minnie Theodora, părinţii dezvăluind că fetiţa s-a născut la 5:57 dimineaţa şi a cântărit puţin peste 3 kg, măsurând 50 de cm.

Astfel, Minnie se alătură celorlalte două fete ale cuplului, Pearl (5) şi Andy Rose (2). Tatăl entuziasmat a scris: "Hei, toată lumea se întâlneşte cu Minnie! Ea este cel mai nou membru al familiilor noastre."

Sharon, ca o bunică entuziasmată, a distribuit şi ea pe Instagram o fotografie cu nepoata sa şi un mesaj frumos: "Nu am cuvinte să exprim cât de fericită sunt pentru Jack şi Lisa pentru că au o altă fetiţă frumoasă numită Minnie. Acesta este unul dintre numele mele preferate, altul decât Nana, aşa cum îmi spun fetele. Este un dar să fiu bunica Nana pentru 3 îngeri - Pearl, Andy şi Minnie."

Mai multe