Sharon Stone a uimit cu un decolteu ameţitor la o petrecere în Los Angeles

29 ianuarie 2018   News

Ea este una dintre susţinătoarele mişcării #MeToo şi chiar dacă nu a fost alături de nume sonore din industria muzicală care au protestat tacit împotriva abuzurile de la Hollywood, pe covorul roşu de la Premiile Grammy, actriţa a apărut la o petrecere organizată la Los Angeles pentru acelaşi scop - lupta împotriva hărţuirii.

Nu a purtat un trandafir alb, simbolul susţinerii victimelor abuzurilor, însă le-a fost alături vedetelor în această mişcare femninistă. Mai mult de atât, actriţa care va împlini peste două luni frumoasa vârstă de 60 de ani, a impresinat cu apariţia sa stilată. Sharon a purtat negru, dar a fost foarte sexy, accentul căzând pe decolteul generos.

A optat pentru o salopetă cu decolteu adânc.

Sharon Stone a întors toate privirile la evenimentul caritabil Steven Tyler's Janie's Fund, o adunare dedicată strângerii de fonduri pentru a ajuta femeile abuzate.  Actriţa  a apărut cu o pereche de ochelari de soare foarte cool şi cercei aurii masivi, după exemplu de stil oferit de Beyonce duminică seara la Madison Square Garden în New York, la premiile Grammy.

Încă o dată, Stone a demonstrat că nu şi-a pierdut farmecul de altădată. Vedeta a optat pentru un look tineresc şi fresh şi pentru o accesorizare puternică.

Foto: Getty Images

Mai multe