Sharon Stone are un iubit mai tânăr decât ea. Iată-i împreună!

18 ianuarie 2018   News

A declarat acum nu foarte mult timp că nu e în căutarea dragostei. Însă, judecând după cele mai recente fotografii surprinse de paparazzi, actriţa a găsit din nou calea spre iubire! Sharon Stone are un nou iubit mai tânăr decât ea!

Sharon Stone are un nou iubit

Surpriză pentru fanii actriţei! Sharon Stone şi-a făcut apariţia la o premieră de film din New York, apoi la restaurantul Sant Ambroeus, la braţul noului ei iubit, un tânăr misterios, neidentificat încă de către presa americană.

Iubitul ei e mai tânăr decât ea.

Mai e doar o lună până când va împlini 60 de ani.

La eveniment, cei doi s-au sărutat în văzul tuturor, iar la restaurant şi-au făcut apariţia ţinându-se de mână, aşadar nu există niciun dubiu asupra relaţiei dintre ei. Se pare că actriţa de 59 de ani şi-a refăcut, aşadar, viaţa amoroasă, iar bărbatul în cauză este topit după ea. Şi mai tânăr, dacă ne e permis să precizăm. Oricum, îi cunoaştem deja preferinţele în materie de parteneri amoroşi, căci nu e prima oară când starul din ”Basic Instinct” are relaţii cu bărbaţi mai tineri decât ea.

Scurt istoric amoros

Sharon Stone a fost căsătorită de două ori. Primul care a condus-o la altar a fost producătorul Michael Greenburg, în 1984. Din păcate, mariajul lor n-a rezistat, cei doi divorţând în 1990. Totuşi, eşecul acestui mariaj nu a făcut-o să renunţe la a spera la o căsnicie fericită, motiv pentru care a făcut din nou acest pas în 1998, când i-a spus ”Da” lui Phil Bronstein. Şase ani mai târziu, adică în 2004, Sharon Stone trăia dezamăgirea vieţii ei, trecând printr-un al doilea divorţ dureros. Între timp, Sharon devenise şi mamă, adoptând alături de Bronstein primul ei fiu. După divorţ, Sharon a simţit nevoia să mai adopte şi alţi copii, motiv pentru care Laird Vonne şi Quinn Kelly şi-au găsit locul în familia actriţei în 2005, respectiv 2006, alăturându-se primului ei fiu, Roan Joseph Bronstein. După divorţul de al doilea soţ, Sharon a avut relaţii pasagere cu mai mulţi bărbaţi mai tineri decât ea.

Mai multe