Shia LaBeouf s-a împăcat cu Mia Goth, după scandalul violent din vară

8 ianuarie 2016   News

Deja am renunţat să-l mai înţelegem pe actorul din “Transformers” şi pe cea cu are are o relaţie cu întreruperi de câţiva ani încoace. Recent, au apărut poze neaşteptate cu cei doi sărutându-se cu foc pe străzile din Los Angeles, după ce-au servit prânzul în oraş.

Este neaşteptat pentru că, în vara anului trecut, cei doi au avut o altercaţie violentă în Germania, când lucrurile s-ar fi înrăutăţit între ei dacă nu interveneau oamenii. Chiar Shia a admis, într-o înregistrare video, că “ar fi omorât-o” pe Mia în timpul certei lor din Germania, unde ea era ocupată cu filmările. Tânăra l-ar fi tras de rucsac pe starul de 29 de ani pentru a-l opri din a pleca de lângă ea, iar Shia s-a enervat cumplit şi a început să ţipe şi să fie violent verbal cu ea. “Nu vreau să te ating, nu vreau să fiu agresiv. Dar genul ăsta de rahat face o persoană abuzivă”, a spus el în filmarea publicată de Entertainment Tonight.

Shia LaBeouf şi Mia Goth s-au împăcat

Este cunoscut faptul că Shia Labeouf şi Mia Goth se ceartă adesea, dar aceasta din Germania a intrat în atenţia localnicilor care s-au oferit să-l conducă la aeroport. În maşină, le-a explicat acestora: “Nu  vreau să ating o femeie, nu vreau să lovesc o femeie. Dar sunt forţat. Dacă stăteam acolo, o omoram.”.

FOTO HEPTA

Mai multe