Shia LaBoeuf, confundat cu Einstein de o femeie bolnavă mintal. Ce a păţit actorul?

17 septembrie 2014   News

De acum, actorul de care vorbim va trăi şi cu teama de femei o vreme, după ce a fost deranjat de o femeie – deranjată şi ea mintal – care se oprise să mănânce pepene în faţa casei lui, unde a început să ţipe că-i va da foc la casă şi că va da

De acum, actorul de care vorbim va trăi şi cu teama de femei o vreme, după ce a fost deranjat de o femeie – deranjată şi ea mintal – care se oprise să mănânce pepene în faţa casei lui, unde a început să ţipe că-i va da foc la casă şi că va da foc lumii, pentru că el e Albert Einstein şi sunt meniţi să fie împreună.

Shia LaBeouf se confruntă, deci, nu doar cu demonii alcoolismului, ci şi cu femei bolnave psihic. Din fericire, a obţinut un ordin de restricţie împotriva Gracielei Nahle care, conform surselor tabloidului TMZ, s-a afişat în faţa casei actorului de 28 de ani de 3 ori.

Fana înfocată l-a urmărit luni de zile, ba chiar a apărut cu un copil în braţe, strigându-i lui Shia că au fost cei mai buni prieteni într-o viaţă anterioară. Mai mult, a mai fost arestată că a făcut ameninţări periculoase la adresa actorului.

FOTO GETTY

Seamănă, ce ziceţi?

Wow, young Einstein and Shia LaBeouf look EXACTLY the same http://t.co/PJ5WCpbxeR pic.twitter.com/aun9lBNw99 — Huffington Post (@HuffingtonPost) March 14, 2013

Wow, young Einstein and Shia LaBeouf look EXACTLY the same http://t.co/PJ5WCpbxeR pic.twitter.com/aun9lBNw99

— Huffington Post (@HuffingtonPost) March 14, 2013

Mai multe