Shiloh, fetiţa Angelinei Jolie, s-a transformat într-un băieţel

13 iulie 2017   News

Pretenţia de a fi numită, în copilărie, ”John” şi nu ”Shiloh” şi predilecţia faţă de hainele băieţeşti au transformat-o pe fetiţa cea mare a Angelinei Jolie într-un băieţel. Desigur, la mijloc mai sunt şi zvonurile cum că aceasta ar fi început nişte tratamente care să-i asigure o transformare completă, însă nu ştim dacă sunt adevărate sau nu.

Jolie a dus-o pe Shiloh în Namibia

Cert e că Shiloh arată astăzi ca un băieţel şi se comportă întocmai. Zilele acestea au apărut câteva fotografii cu aceasta dintr-o vizită în Namibia, unde îşi însoţeşte mama în sanctuarul numit ”Shiloh Wildlife”, pe care urmează să-l inaugureze luna aceasta. În imaginile respective, Shiloh (11) apare alături de alături de alţi băieţei, purtând hainele lejere, asemenea prietenilor ei. De altfel, nimeni n-ar putea zice că avem de-a face cu o fetiţă printre cei trei băieţei.

Shiloh va inaugura, luna aceasta, sanctuarul care îi poartă numele

Citeşte şi  Fetiţa Shiloh Jolie Pitt este, astăzi, un băieţel

Revenind la sanctuar, Angie a decis ca acest sanctuar să-i poarte numele primei sale născute, dat fiind faptul că Shiloh a venit pe lume în Namibia, acum 11 ani. Sanctuarul a fost finanţat de fundaţia Jolie-Pitt, pentru care atât Angie, cât şi Brad Pitt, au donat sume fabuloase de-a lungul anilor. Prin intermediul acestui sanctuar, Angie şi Shiloh speră ca rinocerii şi elefanţii aflaţi în pericol să aibă o şansă la viaţă.

”Shiloh s-a luminat la faţă când a văzut sanctuarul pentru prima dată. Numele ales a fost o surpriză pentru ea. (...) Scopul acestui sanctuar este să asiste şi să se îngrijească de rinocerii şi elefanţii care au fost răniţi sau care au rămas orfani”, a declarat Angelina Jolie.

Jolie şi-a îndrumat copiii să-i calce pe urme

Mai multe