Show-ul Victoria's Secret despre care toată lumea vorbește. Nu mai sunt restricții de vârstă sau fizic

17 octombrie 2024   News

Top modelele au făcut senzație. Celebrul brand Victoria's Secret nu mai are nevoie de nicio prezentare. Și a mizat pe celebritatea manechinelor consacrate deja pentru un come-back excepțional.

Diversitate, acesta este motto-ul anilor 2000. Producătoarea de lenjerie intimă cu cele mai dure standarde când venea vorba de ”îngerașii săi” a înțeles în 2024 că toți îngerii au aripi, indiferent de construcția lor fizică. Vremurile când femeile erau terorizate pentru prezentările de modă pare că au cam apus. Au fost integrate noi concepte legate de siluetă, vârstă, dar nu și de experiență. Aceasta a fost din plin, că show-ul a găzduit marile nume ale modelelor de odinioară, printre care frumoasa Adriana Lima, care a avut parte de un come-back strălucitor sau Tyra Banks, care nu mai are formele de altădată, dar ce femeie este!

Kate Moss, Gigi Hadid, Bella Hadid, Tyra Banks și multe altele încă scriu istorie pentru brand. Podiumul a fost în flăcări, la figurat, după ce au defilat pe el cele mai frumoase femei ale lumii. Mai mult, s-a creat și ceva ce nu a mai existat până acum: integrarea tuturor vârstelor și a siluetelor.

Ashley Graham a fost una din protagoniste. Vedeta americană și-a creat un nume ca promotoare a siluetei XXL. Are o frumusețe aparte și o siguranță de sine pe care multe femei slabe poate că nu o au. Cu aplombul ei caracteristic, a făcut vâlvă la celebra și emblematica prezentare fashion.

Tyra Banks, de asemenea. Departe de standardele fizice de altă dată, vedeta are o siluetă plină, dar foarte sexy. A pășit cu aceeași încredere cu care pășea acum 20 de ani pe cele mai elitiste podiumuri de modă.

Și iată, sex-appeal-ul nu mai este nici despre vârstă, nici despre kilograme!

Victoria's Secret se adaptează vremurilor moderne și integrează toate vârstele și siluetele. Îngerașii silfizi sunt istorie

Iryna Shayk, Gigi Hadid și Bella Hadid au strălucit, de asemenea, pe podium.

Foto: Profimedia

Mai multe