Și-a îndepărtat Jennifer Lopez tatuajul cu Ben Affleck în plin proces de divorț cu actorul?

11 septembrie 2024   News

După un an de la căsătoria cu Ben Affleck, Jennifer Lopez și-a făcut un tatuaj cu numele actorului, însă se pare că acum, în plin proces de divorț, și-a șters de pe piele amintirea lui.

Jennifer Lopez pare să-și fi șters tatuajul pe care și l-a făcut anul trecut, când a sărbătorit un an de la nunta cu Ben Affleck. În februarie 2023, celebrul actor și cântăreața din „Jenny From the Block” și-au sărbătorit prima Zi a Îndrăgostiților în calitate de cuplu căsătorit făcându-și tatuaje asemănătoare cu numele și inițialele lor. Jennifer Lopez și-a făcut un semn al infinitului, cu „Jennifer” scris pe un capăt și „Ben” pe celălalt. 

Acum, la cea mai nouă apariție a ei, la Festivalul de Film de la Toronto la premiera „Unstoppable”, tatuajul nu a fost remarcat. Actrița în vârstă de 55 de ani a apărut la eveniment într-o rochie Tamara Ralph, care avea părțile laterale decupate și legate cu funde de catifea neagră.

Designul rochiei i-a lăsat la vedere formele, însă tatuajul ei nu a fost zărit. Deși nu este clar dacă și-a îndepărtat permanent tatuajul sau a folosit machiaj pentru a-l acoperi, actrița din „Marry Me” nu vrea în mod clar ca acesta să fie expus pe fondul divorțului de Ben Affleck. 

Nu se știe însă dacă Ben Affleck a scăpat, de asemenea, de propriul său tatuaj, care are inițiala lui și a lui Jennifer. 

Jennifer Lopez, apropiată de Matt Damon la Festivalul de Film de la Toronto

După premiera filmului „Unstoppable”, Jennifer Lopez a avut un moment intim cu Matt Damon, care a luat-o de mână. El e foarte bun prieten cu Ben Affleck, ei au și o companie de produs filme.

Așadar, Jennifer Lopez și Matt Damon au fost fotografiați împărtășind un moment intim în timpul unei petreceri la The Ritz-Carlton, Lopez ținându-se de mâna starului din „Jason Bourne”. Un martor ocular a declarat anterior pentru People că Jennifer Lopez și Damon, 53 de ani, „au avut o conversație lungă și profundă” care a durat peste 20 de minute.

Se știe că Jennifer Lopez a intentat divorț de Ben Affleck luna trecută, după doi ani de căsnicie.

Foto: Instagram, Profimedia

Mai multe