Şi-a luat revanşa. Penelope Cruz a schimbat 3 ţinute super sexy, astăzi, la Cannes

9 mai 2018   News

Dacă ieri, în prima zi a Festivalului de Film de la Cannes, Penelope Cruz dădea greş cu cele două ţinute alese pentru a defila pe covorul roşu, respectiv la o cină organizată după ecranizarea filmului în care joacă, astăzi, celebra actriţă şi-a luat revanşa.

A avut o zi plină, schimbând nu mai puţin de 3 ţinute, reuşind să capteze toate privirile. A renunţat la alegerile bătrânicioase şi şi-a asumat criticile specialiştilor în fashion, aşa că soţia lui Javier Barden a impresionat în trei combinaţii diferite de piese vestimentare. A purtat o rochie neagră cu bretele pe gât şi un detaliu chic din dantelă la spate, ca mai târziu să opteze pentru o ţinută de primăvară. A ales o creaţie vintage, cu rever şi pliuri, cu imprimeu floral, asorată la o pereche de stiletto alb imaculat.

Ultima ţinuta a fost de departe cea mai sexy. Un costum de inspiraţie marinărească, blue navy, format din sacou cambrat şi o pereche de pantaloni foarte cool, lungi, cu crăpătură pe picior şi nasturi aurii. Simplu, dar foarte elegant, a adăugat un tricou galben cu decolteu în V, pentru un contrast puternic.

Foto: Splash, Hepta, Instagram

Mai multe