Şi-a prins soţul în pat cu dădaca copiilor

4 martie 2016   News

Cum în ultima vreme au tot apărut poveşti legate despre dădacele care au distrus sau au încercat să distrugă mariaje, Sharon Osbourne a simţit nevoia să zică lumii întregi că şi ei i s-a întâmplat acest lucru îngrozitor.

Ozzy Osbourne şi Sharon Osbourne

Vedeta a dezvăluit că şi-a prins soţul, pe excentricul Ozzy Osbourne, în pat cu două dădace. ”Aveam patru dădace, căci noi avem trei copii. Lucram cinci zile pe săptămână şi călătoream mult. Şi cum o dădacă nu putea munci şapte zile pe săptămână le roteam. (...) Îţi spun, a fost cel mai groaznic moment al vieţii mele. Toate voiau să ajungă vedete. Toate voiau bani. Am prins două dintre ele în pat cu Ozzy.”, a povestit îndurerată prezentatoarea TV.

Întrebată fiind care a fost reacţia soţului ei atunci când s-a întâmplat, Sharon a dezvăluit că aceea era perioada în care Ozzy era mai tot timpul drogat, aşa că nu prea ştia ce se întâmplă cu el.

Sharon îşi aminteşte şi cum a rezolvat toată această problemă: ”La sfârşitul zilei am angajat o dădacă pe nume Big Dave. Niciodată să nu aveţi încredere în bone”.

Mai multe