Şi-au părăsit partenerii după ce au devenit faimoşi

27 martie 2017   News

Fără scrupule! Aşa s-au dovedit a fi câteva dintre cele mai cunoscute nume de la Hollywood, care s-au debarasat de partener imediat ce au obţinut succesul în Cetatea Filmului.

Morgan Freeman

Legendarul actor i-a dat papucii primei sale soţii, Jeanette Bradshow, în 1979, imediat ce cariera lui a început să cunoască o pantă ascendentă.

Robin Williams

Nu toate celebrităţile îşi părăsesc soţia când dau de bine la Hollywood, unii pur şi simplu încep o relaţie extraconjugală cu bona copilului şi abia apoi se despart de jumătatea lor. Acesta a fost şi cazul regretatului comic, care s-a culcat cu dădaca, a lăsat-o gravidă şi apoi a divorţat de nevastă pentru a se însura cu noua cucerire. A, şi toată aceată nebunie s-a întâmplat la început carierei actorului.

Megan Fox

Frumoasa actriţă era o neica nimeni înainte de-a da lovitura în Cetatea Filmului. Implicată într-o relaţie cu un actoraş din Seventh Heaven, David Gallagher, acesta a făcut greşeala să îi facă cunoştinţă iubitei lui cu oameni din industrie, care au plăcut-o instant şi i-au şi oferit un rol într-un film. Şi, cum s-a văzut bruneta vedetă de Hollywood, s-a despărţit de iubit şi a pus ochii pe un actor mai cunoscut, Brian Austin Green.

Jennifer Hudson

Actriţa nu a pierdut numai din greutate după ce a apărut în Dreamgirls (filmul care i-a adus notorietatea), ci şi iubitul. În 2008, şi-a părărsit partenerul din adolescenţă, pe un anume James Payton, pentru a se bucura de atenţia unui nume cunoscut în lumea wrestling-ului, David Otunga.

Freida Pinto

Rohan Antao s-a logodit cu actriţa în decembrie 2007, însă s-a ales praful de logodna lor când frumoasa indiancă a devenit peste noapte vedetă de Hollywood, după ce a jucat primul ei rol în Slumdog Millionaire şi s-a îndrăgostit de partenerul ei din aceeaşi peliculă, Dev Patel. Auci!

Aishwarya Rai Bachchan

Rajeev Muchandani şi Aishwarya Rai şi-au început carierele împreună, ca modele, dar imediat ce ea a făcut rost de nişte contracte în industria cinematografică, frumoasa indiancă l-a părăsit pe bietul Rajjev şi şi-a găsit fericirea alături de superstarul bollywoodian Salman Khan.

Mai multe