Şi ei divorţează după 12 ani de mariaj!

29 iunie 2016   News

După vestea-şoc a divorţului lui Nicolas Cage de Alice Kim, a urmat cea a divorţului dintre Lisa Marie Presley şi muzicianul Michael Lockwood. Ei bine, lista separărilor de peste Ocean nu se opreşte aici. Un alt mare actor de la Hollywood se-ndreaptă spre divorţ!

Au decis să divorţeze după 12 ani de mariaj

Este vorba despre Dennid Quaid, care s-a despărţit de soţia sa, Kimberly, pentru a doua oară...

Potrivit TMZ, Kimberly a intentat actele de divorţ marţi, în Los Angeles, pe când actorul se afla în Vancouver filmând pentru show-ul ”The Art of More”.

Ulterior, vestea divorţului a fost confirmată şi printr-un comunicat oficial din partea celor doi, în care anunţau că decizia a fost luată de comun acord şi că cei doi încearcă să păstreze o relaţie de prietenie. ”După o îndelungă cugetare, am decis să punem punct mariajului nostru de 12 ani. Decizia a fost una amicală şi păstrăm un respect reciproc.”, spuneau cei doi în respectivul comunicat.

Surse din anturajul lor spun că cei doi deja şi-au separat bunurile şi că au decis să aibă custodie comună asupra celor doi copii ai lor. ”Vom rămâne mereu prieteni şi părinţi devotaţi”, a mai declarat Dennis.

Amintim că Dennis şi Kimberly au intentat actele de divorţ şi-n martie 2012, însă câteva luni le-au retras, decizând să-şi mai dea o şansă.

Sunt părinţii unei perechi de gemeni

Cei doi s-au căsătorit în 2004, la o fermă din Montana. Sunt părinţii gemenilor Thomas Boone şi Zoe Grace, în vârstă acum de opt ani.

foto: Getty Images

Mai multe