Sienna Miller încă mai are sentimente pentru Jude Law?

1 iunie 2016   News

Au trăit una dintre cele mai scandaloase şi spumoase iubiri de la Hollywood.

În 2010, la un an după ce s-au împăcat

Ne amintim cu toţii că cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Alfie” şi că s-au îndrăgostit iremediabil, dar că din păcate, după o logodnă de nici un an (iulie 2005), Jude Law a recunoscut că a înşelat-o pe aceasta cu dădaca copiilor. În fine, o poveste de dragoste care a rezistat iniţial până în noiembrie 2006 şi pe care au mai încercat s-o salveze în 2009, dar care s-a sfârşit fără echivoc tocmai în februarie 2011.

Ei bine, am fi zis cu toţii că între cei doi n-ar fi mai rămas nimic, din moment ce în tot acest timp Sienna şi-a refăcut viaţa amoroasă, iar Jude a mai devenit tată între timp, încă o dată, cu o femeie cu care nici măcar nu mai formează un cuplu.

Însă, un interviu recent dat de Sienna ne dezvăluie că între cei doi încă există o relaţie de iubire şi că au păstrat o legătură chiar şi după ultima despărţire. ”Nu ne vedem chiar foarte des. (...) Ţin la el enorm”, a povestit Sienna pentru revista Porter.

Amintim că până în 2015, Sienna a fost logodită cu Tom Sturridge, bărbatul cu care are o fetiţă în vârstă de 3 ani, pe nume Marlowe. În prezent, Sienna este singură. La fel şi Jude. Deci...

Mai multe