Sienna Miller şi Robert Pattinson, împreună pe covorul roşu de la Berlinală

15 februarie 2017   News

Sienna Miller şi-a arătat sânii la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Berlin, într-o rochie semitransparentă. Actriţa şi co-starul său, Robert Pattinson, au participat la premiera ultimului lor film,  "The Lost City of Z".

La evenimentul de aseară de la Berlinală, Sienna a apărut pe covorul roşu mai sexy ca niciodată, alături de Robert Pattinson, cel mai bun prieten al fostului său logodnic. Ţinuta îndrăzneaţa a actriţei a furat privirile tuturor celor prezenţi.

Rochia neagră semitrasparentă de la Dior, asemănătoare cu cea purtată de Bella Hadid, în ianuarie la o prezentare de modă, a lăsat la vedere sânii şi  picioarele, dar şi o pereche de bikini în stilul boxerilor bărbăteşti de la aceeaşi casă de modă ca şi restul ţinutei, Dior. Deşi foarte sexy, rochia confecţionată din tulle şi împodobită cu o broderie florală a fost extrem de elegantă şi rafinată. Sienna a completat look-ul cu un ruj roşu, dar şi cu părul frumos aranjat într-un coc lejer.

Colegul său de pe platourile de filmare, Robert Pattison, şi-a făcut şi el apariţia pe covorul roşu la Berlinală. Patt a rămas însă fidel imaginii sale de bad-boy, îmbrăcat din cap până în picioare în culori închise. Robert a scos costumul clasic negru din anonimat cu o helancă bleumarin, dar şi cu o pereche de bocanci în stil militar. Ca întreaga ţinută să fie completă, actorul a apelat la un palton foarte chic în degrade.

Outfit-urile celor doi actori au fost total complementare. În timp ce Pattinson a fost prea îmbrăcat, colega lui s-a situat la polul opus, prea dezbrăcată.

foto: Hepta

Mai multe