Silvio Berlusconi a făcut nuntă în secret

1 noiembrie 2013   News

Deşi toată lumea a aflat că fostul premier italian are gânduri de însurătoare, nimeni nu ştia data la care acesta va ajunge pentru a treia oară la altar.

Deşi toată lumea a aflat că fostul premier italian are gânduri de însurătoare, nimeni nu ştia data la care acesta va ajunge pentru a treia oară la altar.

Silvio Berlusconi s-a căsătorit, pentru a treia oară, la 77 de ani. Soţia sa, Francesca Pascale, este mai tânără cu 49 de ani, o fostă vedetă de televiziune din Peninsulă şi activistă în partidul lui, Forza Italia.

O prietena a cuplului, fotomodelul dominican Marythell Polanco, a declarat la un post de radio că cel supranumit "Il Cavaliere" s-a căsătorit religios în urmă cu trei săptămâni, pe data de 8 sau 9 octombrie, într-o capelă privată din vila sa de lângă oraşul Milano.

Berlusconi, care are în spate alte două căsnicii, a întâlnit-o pe Francesca pe când ea era adolescentă şi participa la activităţile partidului său. Cei doi s-au logodit la sfârşitul anului trecut.

Recent, Francesca a fost acuzată de actriţa Michele Bonev că ar fi, de fapt, lesbiană. Ea a pretins că "i-a fost mai mult decât prietenă" Francescăi şi că relaţia acesteia cu Berlusconi e doar o farsă. În consecinţă, proaspăta soţie a lui Berlusconi i-a cerut, însă, despăgubiri de 10 milioane de euro pentru calomnie.

Asta în timp ce Silvio Berlusconi este pe punctul de a-şi pierde scaunul din Senat pentru fraudă fiscală. El a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, pedeapsă din care va ispăşi doar un an de zile, probabil la domiciliu, din cauza suprapopulării inchisorilor italiene.

Foto: Gente, Vanity Fair Italia

Mai multe