Silvio Berlusconi şi-a părăsit iubita de 34 de ani pentru o femeie mult mai tânără!

16 martie 2020   News

Cine ar fi spus că, la 83 de ani, fostul premier italian va prefera compania unei femei cu peste jumătate de veac mai mică decât el?

Nici vârsta înaintată, nici frica de coronavirus nu-l ţin departe pe Silvio Berlusconi de escapadele amoroase! Celebru pentru cuceririle sale pe bandă rulantă, dar şi pentru petrecerile "bunga-bunga" cu femei sexy şi alcool din belşug (unii ar adăuga şi stupefiantele!), fostul premier italian nu pune frână nici la 83 de ani!

Când toată lumea credea că Francesca Pascale (34) i-a pus capac şi că ea va ajunge să moştenească mare parte din averea lui, iată că recent politicianul s-a afişat având-o la braţ pe o altă tânără din partidul său, Marta Fascina, cu 53 de ani mai mică! Şi nu s-a sfiit să le spună paparazzilor care l-au surprins ieşind cu ea dintr-un hotel că nu mai e demult cu Francesca.

Vestea a şocat-o pe Francesca Pascale, care a spus presei tabloide din Italia că speră ca Berlusconi "să-şi fi găsit o persoană care să aibă grijă de el aşa cum am făcut-o eu".

De bună seamă, Silvio Berlusconi nu se aşteaptă ca Marta Fascina să-i gătească, să-i calce sau să-i spele. Cel mult, să discute pe teme politice şi despre "dedesubturile" vieţii de politician.

Mai multe