Simona Gherghe a ajuns la spital în timpul vacanței la schi: "Nu am putut să mai respir"

9 ianuarie 2023   News

Și-a dorit mult această vacanță în Italia, dar un accident stupid a făcut-o să ajungă de urgență la spital. Simona Gherghe și-a rupt o coastă și se luptă cu durerile, dar e fericită pentru cei mici, care s-au bucurat de momente neprețuite la schi.

"Am lăsat copiii la școala de schi. Așa cum v-am povestit - eu mi-am rupt o coastă și port acest corset ca să nu uit că am această problemă. Doare foarte foarte rău. Am avut cel mai stupid accident, nici nu am căzut pe schiuri, am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari cu coastele de o chestie foarte mare din fier masiv. Un încălzitor, nu știu. Am nimerit fix cu coastele în marginea aia. După impact nu am putut să mai respir, atunci mi-am dat seama că nu e de glumă. Am respirat, am mai făcut o tură pe schiuri. M-au luat durerile foarte tare, am mers la spital și au constatat că am o fractură la coasta cu numărul 9.

Trebuie să aștepți să se lipească. Iau analgezice, dar nu vreți să știți când râd sau strănut cum e, noaptea la somn trebuie să stau într-o anumită poziție. O lună de zile durează vindecarea. Asta e. Am decis să contunuăm vacanța că ei se distrează. În afară de durerea asta, totul e în regulă.

Mi-am dorit mult vacanța asta. Dar aia e”, spune Simona Gherghe pe o rețea de socializare.

Cu toate astea, cei mici au trăit din plin această perioadă.

"Chiar dacă m-am accidentat și am ratat schiul, sunt fericită pentru Ana si Vlad! Și tare mândră de ei! Zi de zi, au mers la Școala de Schi, alături de copii italieni. Habar n-am cum s-au înțeles, dar s-au descurcat minunat câteva ore pe zi, fără ca cineva să le vorbească în romana!Și cel mai important e că le place să schieze. Sunt fericiți ca au dat de zapadă, ca au stat cu orele afară, că au mancat pizza și spaghetti. Iar noi avem sufletele pline de bucuria lor. Sunt amintiri pe viață, care ne unesc și ne fac să prețuim fiecare clipă impreună".

Mai multe