Simona Gherghe vrea să îşi facă cât mai repede vaccinul împotriva coronavirusului: "Cred că ne va ajuta"

8 decembrie 2020   News

Simona Gherghe este prima vedetă din România care a anunţat că îşi face vaccinul împotriva coronavirsului! Îşi doreşte ca acesta să ajungă cât mai repede în România, să meargă la medic şi să îl facă!

Prezentatoarea de la Antena 1 crede că aceasta este soluţia pentru a reveni înapoi la normalitate, una care ne-a fost luată brusc în urmă cu aproximativ nouă luni: "Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt. Aştept să ne întoarcem la ceea ce credeam noi că e normalitate. Cred că acest vaccin ne va ajuta. Noi ne-am vaccinat si impotriva gripei sezoniere şi îl vom face şi pe cel împotriva COVID

Am vorbit, zilele trecute, despre vaccinare si mi-am atras pe pagina o multime de antivaxeri. Ma asteptam, pentru ca stiam ca sunt reactivi si agresivi. Nu-i nimic, eu imi asum opinia provaccinare! Argumentat si documentat. Cred in medici si in evolutia medicinei si in toate armele pe care le avem impotriva unor boli extrem de grave", a transmis în mediul online vedeta. 

Toată familia Simonei Gherghe s-a vaccinat în vară

În vara aceasta, prezentatoarea de televiziune a declarat că a mers să îşi facă un vaccin pneumococic, alături de toată familia. Aşa i-a recomandat medicul de familie. 

'Este (n.red. vaccinul) cel care care te fereşte să faci pneumonii de alea urâte cu streptococ şi aşa mai departe. Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat şi nouă, aşa că l-am făcut toţi din casă: copiii, bunicii, soţul meu Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac. Şi ni l-a recomandat tocmai pentru că este situaţia asta legată de COVID-19 şi este nevoie să ne protejăm cât de mult putem', transmitea Simona Gherghe în urmă cu câteva luni.

Foto: Facebook

Mai multe