Sindrom: „Mamă de vedetă“

17 octombrie 2012   News

Demonul faimei copiilor lor a pus stăpânire pe aceste doamne, care, într-un fel sau altul, s-au simţit datoare să iasă în lumina reflectoarelor cu declaraţii sau fapte uimitoare.

Demonul faimei copiilor lor a pus stăpânire pe aceste doamne, care, într-un fel sau altul, s-au simţit datoare să iasă în lumina reflectoarelor cu declaraţii sau fapte uimitoare. Chiar cu riscul de-a afecta imaginea odraslelor!

Dina Lohan

Ce se mai poate spune despre mama lui Lindsay Lohan? Lipsită parcă de orice înclinaţie maternă, a capitalizat la maximum faima fiicei, pentru a-şi lansa propria carieră. În acest scop, s-a lăsat filmată chiar şi când o vizita pe LiLo la clinica de dezintoxicare! Cel mai recent scandal l-a provocat în vară, când a plecat de la un eveniment de caritate fără a plăti cei 2.500 de dolari pe bilet.

Lynne Spears

Acum patru ani, mama lui Britney Spears a simţit nevoia să lanseze o autobiografie. Era chiar după căderea nervoasă a fiicei sale. Aşa se face că Lynne s-a apucat să scrie cât de tare s-a temut că Brit se va sinucide – dar şi cât de onestă a fost ea financiar cu Prinţesa Pop, căreia nu i-a cerut nici măcar 5% din încasările ei. Asta deşi, când era mică, i-a plătit atâtea cursuri vocaţionale scumpe!

Candy Spelling

O altă mamă şi o altă autobiografie, în care doamna şi-a spălat fără ruşine rufele-n public, acum trei ani, povestind despre relaţia ei disfuncţională cu Tori Spelling şi soţul acesteia, Dean. Înfuriată la culme, fiica a ameninţat că va dezvălui toate aventurile extraconjugale ale lui Candy – inclusiv pe cea pe care aceasta a avut-o chiar când soţul Aaron se afla pe patul de moarte!

Tish Cyrus

Acum doi ani, a făcut o vâlvă incredibilă cu aventura ei extraconjugală. Vorbim despre mama lui Miley Cyrus, care s-a iubit pe-ascuns cu Brett Michaels, cântăreţ country – fapt ce a dus la divorţul de tatăl lui Miley, Billy Ray Cyrus – tot cântăreţ country... dar poate nu la fel de talentat!

Pattie Mallette

Ea e autoarea lui Justin Bieber. Autoarea în fapt, adică cea care l-a adus pe lume. Şi, de parcă asta nu era suficient, Pattie a mai adus pe lume nişte confesiuni şocant de intime: luna trecută ne-a spus că n-a mai făcut sex de 16 ani! Şi asta după o copilărie şi o adolescenţă plină de abuzuri sexuale: „Am fost violată de atâtea ori, încât începuse să mi se pară normal“, s-a confesat Pattie.

Foto: guliver/rex features/getty images

Mai multe