Sinead O'Connor: "Prince bătea femeile"

25 aprilie 2018   News

Declaraţia despre artistul decedat acum doi ani, pe 21 aprilie, este cea mai recentă dintr-o serie de afirmaţii şocante făcute de cântăreaţă

La 11 zile după ce Prince a murit în urma unei supradoze, în 2016, Sinead a fost interogată de oficialităţi, iar acum înregistarea a devenit accesibilă presei. Aşa se face că, la doi ani de la dispariţia artistului, aflăm ce a spus atunci Sinead despre el... "Prince folosea droguri grele. Ştiu asta fiindcă am petrecut mult timp cu el. Din cauza drogurilor a şi fost violent cu mai multe femei din viaţa lui, unele au şi ajuns să fie internate în spital după bătăile primite de la el. L-am văzut când avea crize de nervi după ce se droga şi era înfiorător", a declarat Sinead.

Mayte Garcia, cea care a fost soţia lui Prince între 1996 şi 2000, a avut imediat o reacţie de apărarea a memoriei artistului, declarând, în replică, faptul că Prince n-a fost niciodată violent cu ea şi nici nu a asistat la momente de violenţă de-ale lui faţă de alte persoane, femei sau bărbaţi. Mai mult, Mayte spune că nu crede că Sinead ar fi fost aşa de apropiată de Prince - iar dacă a fost, de ce a făcut aceste declaraţii după moartea lui, când starul nu s-a mai putut apăra?

Mai multe