Singur din nou! Leonardo DiCaprio s-a despărţit de Kelly Rohrbach

5 ianuarie 2016   News

Niciun şoc pentru noi. Deşi despărţirile de modelele blonde sunt un tabiet cât se poate de banal pentru faimosul star, ne pare rău să auzim de încă o “victimă” a “lupului de pe Wall Street”. DiCaprio s-a despărţit şi de tânăra Kelly Rohrbach, cu care avea o relaţie de câteva luni bune, confirmă surse exclusive citate de Us Weekly.

“Sunt despărţiţi de o lună. A fost o decizie de comun acord pentru că ambii au programe de lucru încărcate şi se petrec multe în viaţa lor acum. Amândoi aveau nevoie de o pauză din cauza asta. Au rămas prieteni, dar relaţia lor de iubire s-a terminat”, povesteşte un apropiat.

Cei doi s-au despărţit amiabil, conform surselor citate.

Starul din aclamatul “The Revenant” – cu care abia aşteaptă să participe la cursa pentru Oscar - şi tânăra blondină de 25 de ani au fost surprinşi ca pereche încă din iunie, de-a lungul timpului participând la diverse evenimente mondene împreună. Cuplul nu a reuşit însă să treacă la fel de frumos în Noul An.

Leo (41) a petrecut Sărbătorile cum ştie el mai bine, petrecând în St. Barts cu diverse vedete, aşteptând sezonul marilor trofee ale cinematografiei, în timp ce Kelly a petrecut cu familia sa.

Mai multe