Sir Tom Jones, despre soţia lui: "o epavă" după 58 de ani de căsnicie

5 octombrie 2015   News

O nouă autobiografie celebră urmează săptămâna aceasta, cea a lui sir Tom Jones, fostul sex simbol în vârstă de 75 de ani, care a oferit câteva declaraţii apăsătoare privind viaţa sa personală. Inclusiv despre soţia sa, Linda, care s-a luptat cu depresia zeci de ani, prinsă în umbra faimei şi infidelităţilor soţului ei. Însă cântăreţul stăruie în ideea că mariajul lor de 58 de ani este unul “solid”!

Cartea autobiografică dezvăluie că, în timp ce Tom Jones se delecta în centrul atenţiei, Melinda Trenchard, soţia lui de 75 de ani, cu care s-a căsătorit pe când amândoi aveau 16 ani, prefera să fie o femeie casnică, lucru care a afectat-o foarte mult. “Am realizat că ea suferea de depresie de când era tânără. Mereu a fost afectată de ea. Nu cred că îi plăcea să iasă în oraş, era fericită să stea în casă”, a spus faimosul cântăreţ, completând că Linda a devenit o epavă în ultimii ani.

“Linda e dragostea vieţii mele, chiar dacă nu mai arată cum era odinioară. Nici eu nu mai arăt ca înainte, dar fac tot ce pot mai bine. Ea şi-a pierdut scânteia”. Cât despre infidelităţile suportate de soţia sa, el crede că acestea “n-au rănit pe nimeni”, Linda înfuriindu-se violent doar o singură dată, după aventura starului cu Miss World Marjorie Wallace, în 1976: “Am stat acolo şi am acceptat, i-am spus: hai, dă-i drumul, şi a început să mă lovească şi să ţipe”. Vorbim, totuşi, de un om care s-a lăudat cu aventuri sexuale cu 250 de fane pe an, în tinereţe!

“Când vorbim la telefon, toată depresia dispare când ne vorbim... este o femeie incredibilă, este cel mai important lucru din viaţa mea. Restul e doar distracţie”, a mai dezvăluit Sir Tom în autobiografia sa, “Over The Top And Back: The Autobiography”, despre căsnicia lui cu Linda, din care a rezultat un singur copil, Mark Woodward.

FOTO Getty Images

Mai multe