Situaţie incomodă! Katy Perry, întâlnire cu fostul

5 iulie 2016   News

Se pare că locurile în vogă, pe care le frecventează celebrităţile, nu-s prea multe la număr. Altfel cum am explica situaţia incomodă în care s-a găsit Katy Perry nopţile trecute, pe când se afla în compania actualului ei iubit, actorul Orlando Bloom? Poate ghinion pur!

Katy are o relaţie fericită cu Orlando Bloom

Nu e nimic mai neplăcut decât să te-ntâlneşti cu fostul, de care, să zicem, nu te-ai despărţit chiar în termeni buni. Ei bine, Katy Perry a păţit-o. Nopţile trecute, Katy şi Orlando se bucurau de o ”cină romantică”, când, de niciunde, şi-a făcut apariţia fostul artistei, John Mayer.

O situaţie într-adevăr incomodă, căreia Katy şi Orlando i-au făcut faţă cu brio, ne informează o sursă care se afla chiar la restaurantul hotelului Sunset Tower, din West Hollywood, unde luau masa cei doi.

Ba mai mult, artista ar fi schimbat vreo două – trei vorbe cu fostul, iar Orlando n-ar fi părut deloc deranjat. Mda, se pare că cei doi şi-au rezolvat problemele între timp şi că au putut păstra o relaţie de amiciţie după despărţire.

Katy şi John Mayer, pe vremea când formau un cuplu

Amintim că artista şi John Mayer s-au cuplat în august 2012, la puţin timp după ce Katy a divorţat de Russell Brand. În timpul în care au format un cuplu, John Mayer a devenit tată cu o fostă iubită, iar relaţia dintre Katy şi el a avut, evident, de suferit. Dar, chipurile, ce-ar fi contribuit decisiv la despărţirea celor doi ar fi fost, de fapt, programul încărcat al lui Katy. Timp de 2-3 ani, cei doi s-au despărţit de nenumărate ori, înainte de a pune punct relaţiei lor în luna iulie, anul trecut.

foto: arhivă ok

Mai multe