Situaţie tensionată printre fanii artistei după controversata declaraţie a bărbatului care îi plimba câinii lui Lady Gaga, cum că se simte ”abandonat”

19 august 2021   News

Ryan Fischer i-a pus pe jar pe fanii lui Lady Gaga, după ce a mărturisit că se simte nesprijinit şi total abandonat de către artistă, după ce a fost împuşcat în timp ce îi apăra câinii.

Fanii nonconformistei artiste sunt revoltaţi de situaţie şi au criticat-o masiv pe reţelele de socializare. ”Bărbatul a fost lăsat pe drumuri şi cu o traumă imensă, în timp ce ea oferea 500.000 de dolari ca să-şi găsească câinii”, a scris dur pe Twitter un american.

Altul a completat: ”Nu am aşteptări de la bogaţi, dar nu încetează să mă uimească”.

Altcineva: ”Ce este cu femeia asta, după ce şi-a salvat câinii e atât de rea şi insensibilă să nu îl ajute pe cel care îi plimba?”

Însă o altă persoană a completat cum că Gaga, în vârstă de 35 de ani, s-ar fi oferit să îi plătească lui Fisher cheltuielile medicale, în valoare de 97.500 dolari, potrivit unui articol din martie, din Daily Mail.

Însă aceeaşi persoană a continuat: ”De remarcat că facturile omului ajung la 100.000 de dolari, în timp ce ea ar fi oferit jumătate de milion ca să-şi găsească animalele. Aşadar....”

Discuţiile sunt foarte aprinse la adresa starului, după ce Ryan Fischer a declarat că nu mai are niciun sens în viaţă, că se simte nefolositor şi abandonat. De aici s-au iscat nesfârşite dezbateri despre cum a gestionat situaţia neplăcută din primăvara acestui an, când Fisher, care îi plimba câinii, a fost rănit în timp ce apăra animalele de o gaşcă de infractori care voiau să îi fure.

El a fost şi operat, dar şi obligat să se mute din apartamentul în care stătea. Bărbatul a dat de veste că a iniţiat o campanie de strângere de fonduri pentru a reuşi să facă faţă depresiei şi situaţiei în care se află.

Gaga nu a reacţionat în niciun fel la discuţiile din online. Fisher în schimb are nevoie de bani pentru a se reabilita psihic şi emoţional. ”Vă cer umil ajutorul: nu am maşină, nu am casă şi mi-am terminat economiile. Trăiesc din donaţiile voastre, oameni generoşi”, a scris într-un mod emoţionant Ryan Fischer.

Şi a reuşit să strângă 21.000 de dolari dintr-un necesar de 40.000. Cine ştie, poate că Lady Gaga se va îndura şi îi va completa suma.

Foto: Profimedia şi Instagram

Mai multe