Smiley a făcut primii banii vânzând pepeni

3 martie 2011   News

Artistul a declarat în această dimineaţă la „Alarma“ ProFM că a obţinut primii bani vânzând pepeni în piaţă, după ce moderatorii emisiunii, Sara şi Nicolai, l-au întrebat cum a câştigat el prima sută de „parai“.

Artistul a declarat în această dimineaţă la „Alarma“ ProFM că a obţinut primii bani vânzând pepeni în piaţă.

Smiley a acceptat invitaţia celor de la ProFM şi s-a trezit dis-de-dimineaţă pentru a le fi alături, în studio, lui Sara şi Nicolai, care dau „Alarma“ în fiecare dimineaţă pe 102.8 MHz. Şi, pentru că cei doi moderatori sunt implicaţi în campania „Ţară, ţară, dăm parai“, în cadrul căreia ascultătorii pot primi premii în euro, aceştia l-au întrebat şi pe Smiley cum a câştigat el prima sută de „parai“. „Chiar suma asta nu am câştigat-o de la început, însă primii bani i-am avut făcând curat în casă şi ai mei îmi mai dădeau câte ceva. Însă bani, cu adevărat, am obţinut vânzând pepeni în piaţă, cu un văr de-al mamei“, a povestit el pentru ProFm, dând şi o mostră din spiritul lui comercial: „Hai la pepeni, neamule!“.

Claudiu Sara l-a completat, spunând că şi el s-a remarcat în acelasi gen de business, dar cu alt tip de produs – vânzând fasole.

Foto: ProTV, pagina personală

Mai multe