Smiley a plecat într-o vacanţă exotică alături de Gina Pistol şi de părinţi. Au făcut poze împreună

7 ianuarie 2020   News

Smiley a plecat într-o vacanţă exotică la mare depărtare de România. Artistul are alături părinţii, dar şi iubita, pe Gina Pistol. 

După un an încărcat, în care a avut o mulţime de proiecte, de concerte, de apariţii televizate, Smiley a plecat într-o vacanţă binemeritată. Acesta şi-a luat părinţii, dar şi iubita şi au plecat împreună într-o destinaţie exotică, la soare, departe de ochii curioşilor sau de camerele de fotografiat. 

Se pare că Smiley şi Gina Pistol nu se mai feresc, sunt într-o altă etapă a relaţiei lor. Prezentatoarea TV i-a cunoscut deja părinţii, oare curând o să şi oficializeze relaţia? Cert e că se înţeleg foarte bine, se bucură unul de compania altuia. 

Din vacanţa petrecută împreună, Smiley a publicat o imagine de familie, dar şi un mesaj emoţionant: "Cu ai mei de ziua lor! Cea mai mare bucurie! La mulţi ani, mama! La mulţi ani, tata! Va iubim şi va mulţumim!"

Gina Pistol a fost ceva mai discretă. Ea a postat la Instastory un video în care apare ea, dar şi Smiley, căruia nu i se vede însă capul. După 24 de ore, postarea respectivă a şi dispărut. 

Mai multe